bugün

sevdiği entry'ler

erdal beşikçoğlu nun işçilerle yemek pr çalışması

Namaz kılarken foto mu çektireydi?

dbb meclis salonundan türk bayrağının kaldırılması

Bir yandaş medya haberi nonoşlar. Neymiş dem li kardeşlerimiz türk bayrağını kaldırmış felan filan. inanmayın yani, kafanızı bulandirmayin. Bayrak inmiş, çıkmış felan sallayın. Bizim tek derdimiz Tayyib gitsin de nolursa olsun.

Eyer doğruysa Demli candaslarimiz nabarsa yabsin, görmezden gelelim, havaya bakinarak ıslık felan çalalım. Dem mi o ne yha diyelim soran olursa.

Tabelalara tc eklendi ayol diyerek hedef
sabtiralim. Ardından açız ayol, açız diye bagiralim. Alım gücü çok düştü, eskiden maaşımlan ev, araba, yazlık, kışlık ne gelirse önüme aliyodum şimdi karnımı doyuramiyom ne bayrağı, ne inmesi, makarnacı, kömürcü diyerek üste çıkalım.

Elimizden gelen her türlü namussuzlugu yapalım, yavuz mualif akepeliyi bastırır atasözünden yola çıkarak hedefimize ulaşmak için emin adimlarlan yürüyelim.

Taaay yiibbb istifaaaa taayy yiibbbb istifaaaaa!?!?!?!?

https://www.facebook.com/...NYyFAKs9/?mibextid=oFDknk

erdal beşikçoğlu nun işçilerle yemek pr çalışması

Di mi, pr çalışmasını altın varaklı tahtlarda oturarak yapanlardan bi hayli farklı bir pr çalışması.

erdal beşikçoğlu nun işçilerle yemek pr çalışması

neden pr olarak düşünüldüğü anlaşılmayan olay.
yaptığı için pr çalışması deniliyor.
yapmasa '' göstermelik başkanlık yapıyor, ilgilenmiyor kimseyle '' denilecekti.
bir durun da adamın yapacaklarını/ yapamayacaklarını görelim, o zaman gerekirse eleştiririz.

erdal beşikçoğlu nun işçilerle yemek pr çalışması

Zoruna mı gitti dürrük.

günaydın sözlük

Günaydın. Hayırlı cumalar, işler ve bol gülüşler.

günaydın sözlük

Günaydın pasa.

günaydın sözlük

görsel
günaydın sokaklar, ağaçlar, kuşlar, kediler ve de can köpekler günaydın olsun hepinize.

edin dzeko

Dalyaraklara dert olmuştur. 38 yaşında ve ligde de penaltısız gol kralı. Sahtekar pikardi penaltılarla beraber gerisinde ve dzeko’dan 8 yaş genç. Hadi siktirin gidin şimdi.

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

"geldikleri gibi gitmediler; kimisi itini bıraktı, kimisini bitini. kimi de piçini bıraktı.. yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil!"
demiş büyük üstad, ne güzel de demiş.

umarım bugün olympiakos'u da, zamanında atalarının bıraktıkları piçlerini de sikip ağlatacağız.

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

--spoiler--

ah be iftiracı reyiz. yine voleyi yemişsin. daha önce galatasaray 9 kez, fener 5 kez süper kupa oynadı bu seneki hariç. 3 kere de yurtdışında oynandı final. allahın hikmeti kimsenin aklına atatürk gelmemişti final almanyadayken.

--spoiler--

olm senin sevgili annen ve kıymetli baban keşke sana bol bol sebze balık vs yedirselermiş küçükken..

bak yukarıda da yazdım ama okuduğunu anlayamadığın için gene gelmişsin yalandan "gene vole yedin" demişsin. aslında voleyi hep sen yiyiyorsun ama aklın kesmiyor işte.. bu kupa 2023 ün kupası değil mi ? 2023 ne anlam ifade ediyor ? bak senin taptığın reyisin "türkiye yüzyılı" diyor. yani cumhuriyetin 100. yılı. maç arabistanda oynanacak diye fenerbahçe ve galatasaray atatürk resimli türk bayraklı t shirtler giymiyor cumhuriyetin 100. yılına denk geldi diye o t shirtleri giyiyorlar o pankartlar ile maça çıkıyorlar. anladın ? gene anlamadın dimi..

bir de iki kulüp ortak karar alıp bu şekilde maça çıkacaktı. neden sadece fenerbahçe yapacakmış gibi veya sadece fenerbahçe maça çıkmama kararı almış gibi yazıyorsunuz sürekli. içinizdeki bu fenerbahçe ezikliği nereden geliyor ?? neden galatasaraya tek bir eleştiri yok da hep fenerbahçe fenerbahçe ali koç ali koç ?? siz nasıl kendinize türküz diyorsunuz aklım almıyor. türk bayrağını açamazsınız atatürklü t shirt ile çıkamazsınız diyen araplara "sen kimsin ya" demek yerine gelmişsiniz hala arap billuru emme derdi ile "ayıb ettiler ama arab kardeşlerimize" diyorsunuz.. bu adamlar sözde ermeni soykırımını kabul edip ermeni anıtına çelenk bırakan adamlar. lafa gelince muhaliflere ermeni dersiniz bilmem ne dersiniz ama ermenilerle iş tutan arapları yalarsınız.

yazarların çektiği çiçek fotoğrafları

görsel

yazarların çektiği çiçek fotoğrafları

görsel
Bugünden. *

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

3-2 iyi bi skordu, üstelik orda. Fb olympiakos u yener, diye tahmin ediyorum. Defans da zaaf vermemesi lazım. Dün gördün işte, çok iyi defans yapmak da büyük sanat!! Defanstan zank diye saldırıya geçmek...onu türk takımları yapamıyo. Gerçi real gibi çok az takım yapabiliyo...ama fener iki kere 2ye 3 falan yakalabilse, e tabii bi de "atabilmesi" lazım...

Fb yener yunan takımını, 3-2 den elenilmez, canını dişine takıcan, yoksa hiç zahmet edip de çıkma maça...çıktıysan...dibine kadar oyna!!...

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

masklavi gene yerel seçimlerden sonra istihkak kesildiğinden karbonhidrat eksikliği çekiyor belli. olm "iki türk takımı" arasında oynanacak "tff organizasyonu" süper kupa maçı ile türk-yunan takımları arasında oynanacak "uefa organizasyonu" bir maçı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun sen lan ? maçın arabistanda oynanacak olması onun "türkiye futbol federasyonu" organizasyonunda " iki türk takımı" arasında oynanıyor olduğu gerçeğini değiştirmiyor. ağzınızdan bir türkiye yüzyılı düşmüyor ama o yüzyılın yaşanmasını sağlayan adama da düşmansınız. türk bayrağına da düşmansınız ya zaten neyse..

nasıl kafalar olm bunlar yazmadan önce hiç mi 20 saniye kadar düşünmüyorsunuz anlamıyorum. kendi organizasyonunda federasyonunun izin verdiği istediğin pankartı açar t shirti giyersin hemde hangi ülkede olursan ol fark etmez. uefada öyle bir şansın yok. yunanlar türk düşmanıdır onlar herhangi bir pankart veya yunan bayrağı baskılı vs bir t shirt giyebiliyorlar mı ? ısrarla giyersen o maç oynanmaz aklınız almıyor mu bunu..

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

3-1 veya 4-2 gibi iki farklı bir skorla kazanacağımızı düşündüğüm maçtır. eğer biz gol yemeden 2-0 öne geçebilirsek çok daha farklı bir skorda ( 4-0 gibi 5-1 gibi ) çıkabilir. yeter ki ilk golü hemde erken dakikalarda yemeyelim. eğer yersek senaryo tam tersine döner ve eleniriz. çünkü kendi sahanda oynuyorsun golü yemişsin rakip de kontralarda çok tehlikeli bir takım.

benim bu maçtan çok diğer eşleşmede aklım kalıyor. aston villa eğer elenir bizde kaza yaşamadan yarı finale çıkarsak lille takımını olimpiakosdan daha rahat eleyip finale çıkabiliriz. aston villa çok ters takım ne zaman ne yapacağı belli değil. bir maç içeride çok boğarak oynuyor bir maç deplasmanda aynı oyunu oynuyor. lille takımı daha stabil daha kestirilebilir bir takım. deplasmanları da zayıf kadıköyde yener fransada da çok fazla türk olmasından tribün baskısını azaltabiliriz.

hayırlara vesile olur inşallah. ismail kartal gene saçmalamaz ise geçeriz gibime geliyor.

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

olympiakos hocası favori biziz demiş. her şeyi geçtim sadece bunun için eleyin şu takımı. başarılar.

günaydın sözlük

günaydın sözlük. günaydın. bugün de üzgün ve mutsuzuz hayırlı olsun. kulaklığımı da buldum ama çok depresif sesler çıkıyor.

günaydın sözlük

cedi başkan yapıyon bu sporu. takibimdesin sanma paralı kardeşin görmüyor her şeyi.